Sj julkalender – En guide för sj prio medlemmar och kampanjkoder 2016

Välkommen till SJ Julkalender – din guide till en spännande adventstid! Som SJ Prio-medlem får du chansen att ta del av fantastiska erbjudanden och kampanjkoder 2016. Låt oss utforska vad som väntar bakom luckorna i årets julkalender.

Vad är SJ Julkalender?

SJ Julkalender är en årlig tradition för SJ Prio-medlemmar, där varje lucka erbjuder spännande överraskningar och möjligheten att fynda resor till förmånliga priser. Julkalendern löper under hela adventstiden och ger medlemmarna chansen att ta del av exklusiva erbjudanden varje dag.

Vad är SJ Prio?

SJ Prio är SJ:s lojalitetsprogram och det perfekta sättet för dig att få ut mesta möjliga av dina tågresor. Genom att bli SJ Prio-medlem får du tillgång till unika förmåner, som till exempel förtur vid bokningar, poäng på alla dina resor, och exklusiva erbjudanden. Att vara medlem är kostnadsfritt och enkelt att bli – så varför inte anmäla dig idag!

Hur fungerar SJ Julkalender?

För att ta del av SJ Julkalender och få tillgång till de spännande erbjudandena behöver du vara SJ Prio-medlem. Varje dag under adventstiden öppnas en ny lucka, vilket ger dig chansen att ta del av en unik kampanjkod eller ett exklusivt erbjudande. För att använda kampanjkoden behöver du bara följa instruktionerna som anges i luckan och sedan ta del av erbjudandet när du bokar din nästa tågresa.

Exempel på kampanjer och erbjudanden

SJ Prio Julkalender 2016 kommer att erbjuda ett brett utbud av spännande kampanjer och erbjudanden för medlemmarna. Du kan förvänta dig allt från rabatter på biljettpriser till unika tjänster ombord på tågen. Genom att öppna varje lucka får du en inblick i vad som väntar dig och du kan planera dina resor utifrån de erbjudanden du är mest intresserad av.

Få bästa möjliga upplevelse

För att få bästa möjliga upplevelse av SJ Julkalender 2016, se till att du alltid har din medlemsprofil uppdaterad och att du är inloggad när du besöker kampanjsidan. Följ även SJ Prio på sociala medier för att inte missa uppdateringar och påminnelser om de senaste erbjudandena.

Använd kampanjkoden vid bokning

När du har hittat ett erbjudande eller fått en kampanjkod från SJ Julkalender är det enkelt att använda den när du bokar din resa. Vid bokning följer du helt enkelt instruktionerna som anges i kampanjluckan och anger kampanjkoden i det dedikerade fältet. Priset för din resa kommer nu att uppdateras enligt det erbjudande du har fått.

Avslutningsvis

SJ Julkalender är ett fantastiskt sätt för SJ Prio-medlemmar att fira adventstiden och samtidigt dra nytta av exklusiva kampanjkoder och erbjudanden. Varje lucka öppnar upp för spännande möjligheter till fantastiska resor och otroliga upplevelser. Se till att vara medlem och följ julkalendern för att inte missa något av det som erbjuds under den här årets kampanjer. Glad advent och lycka till med dina resor!

Ofte stillede spørgsmål

Vad är SJ:s julkalender?

SJ:s julkalender är en adventskalender som erbjuder exklusiva erbjudanden och tävlingar för SJ Prio-medlemmar.

Vad är SJ Prio?

SJ Prio är SJ:s lojalitetsprogram där medlemmar kan tjäna poäng på sina resor och få förmåner som förtur till biljetter och erbjudanden.

Vad får man som SJ Prio-medlem under julkalendern?

Som SJ Prio-medlem får du tillgång till unika erbjudanden, tävlingar och rabatter varje dag under advent.

Hur blir man SJ Prio-medlem?

För att bli SJ Prio-medlem kan du enkelt registrera dig på SJ:s hemsida eller i deras app.

Finns det kampanjkoder för SJ-medlemmar?

Ja, SJ erbjuder kampanjkoder som ger extra förmåner och rabatter för SJ Prio-medlemmar.

Var kan jag hitta kampanjkoder för SJ Prio?

Kampanjkoder för SJ Prio kan hittas på SJ:s hemsida, i deras nyhetsbrev eller genom att följa dem på sociala medier.

Finns det en specifik kampanjkod för 2016?

Jag kunde inte hitta någon specifik kampanjkod för 2016. Det bästa sättet att hålla sig uppdaterad om aktuella kampanjkoder är att följa SJ på deras kanaler.

När börjar SJ:s julkalender?

SJ:s julkalender brukar starta den 1 december och varar fram till julafton.

Kan vem som helst delta i SJ:s julkalender?

Nej, SJ:s julkalender är exklusivt för SJ Prio-medlemmar.

Kan man bli medlem i SJ Prio under julkalendern?

Ja, man kan bli medlem när som helst under året och få tillgång till julkalendern.

Artiklen Sj julkalender – En guide för sj prio medlemmar och kampanjkoder 2016 har i gennemsnit fået 4.1 stjerner baseret på 26 anmeldelser