Willys – Bli Medlem och Få Förmåner!

Att bli medlem på Willys ger dig en rad förmåner och extra erbjudanden som du inte vill missa. Willys är en av Sveriges mest populära livsmedelsbutiker och genom att bli medlem kan du spara ännu mer på din matinköp. Läs vidare för att få reda på hur du enkelt kan bli medlem och ta del av alla förmåner!

Hur blir man medlem på Willys?

Att bli medlem på Willys är enkelt och tar bara några minuter. För att bli medlem kan du besöka Willys hemsida och klicka på “Bli medlem” eller “Anslut dig till Willys”. Du kan även ansluta direkt i kassan när du handlar i fysisk butik.

För att bli medlem behöver du fylla i dina personuppgifter som namn, adress och telefonnummer. Därefter får du ditt Willys Plus-kundkort som du kan använda för att ta del av alla förmåner. Du kan också välja att ladda ner Willys Plus-appen där du kan ha ditt medlemskap digitalt.

Vad får du som medlem?

Som medlem på Willys får du en rad förmåner och speciella erbjudanden. Här är några av förmånerna du kan förvänta dig:

  • Särskilda medlemspriser: Du får tillgång till unika medlemspriser på utvalda produkter varje vecka.
  • Exklusiva erbjudanden: Du får ta del av speciella erbjudanden och kampanjer som bara är tillgängliga för medlemmar.
  • Digitala kvitton: Genom att vara medlem kan du enkelt spara alla dina kvitton digitalt och ha full koll på dina köp.
  • Extra rabatter: Du kan få extra rabatter vid speciella tillfällen eller genom att samla poäng.

Hur använder man Willys Plus-kortet?

Willys Plus-kortet är nyckeln till alla dina medlemsförmåner. När du handlar i butik scannar du bara ditt kort i kassan för att få tillgång till de speciella priser och rabatter. Om du föredrar att ha ditt medlemskap digitalt kan du visa upp ditt kort från Willys Plus-appen när du betalar.

Varför ska man bli medlem på Willys?

Att bli medlem på Willys är ett smart val för alla som vill spara pengar på sina matinköp. Genom att ta del av medlemsförmånerna kan du få tillgång till lägre priser och unika erbjudanden. Dessutom är medlemskapet helt gratis, vilket gör det till en ännu bättre affär. Bli medlem på Willys idag och börja spara!

Kontaktuppgifter till Willys

Om du har några frågor eller behöver hjälp kan du kontakta Willys kundtjänst på följande sätt:

Kundservice Telefon: 010-85 96 500
Öppettider Måndag-fredag: 8:00 – 20:00
Lördag-söndag: 9:00 – 18:00
E-post kundtjanst@willys.se

“Bli medlem på Willys och ta del av alla fantastiska förmåner och erbjudanden. Du kommer inte att ångra dig!”

Ofte stillede spørgsmål

Hur blir jag medlem hos Willys?

För att bli medlem hos Willys behöver du ansöka om medlemskap antingen online på deras hemsida www.willys.se eller i butik. Willys erbjuder medlemskap för att ge sina kunder förmåner och rabatter.

Vad är Willys Plus?

Willys Plus är en medlemsklubb som erbjuder sina medlemmar förmåner och rabatter när de handlar hos Willys. Genom att vara medlem hos Willys Plus får du tillgång till exklusiva erbjudanden och bonuspoäng.

Hur loggar jag in på Willys Plus?

För att logga in på Willys Plus behöver du gå till www.willys.se och klicka på “Logga in” längst upp till höger på sidan. Sedan kan du ange ditt användarnamn och lösenord för att logga in. Om du glömt ditt lösenord kan du också använda funktionen för att återställa det.

Vad är Willys Plus-kundkortet?

Willys Plus-kundkortet är ett medlemskort som du får när du blir medlem i Willys Plus. Kortet ger dig möjlighet att ta del av förmåner och rabatter hos Willys. För att använda kortet behöver du bara visa det vid kassan när du handlar.

Hur beställer jag Willys Plus-kortet?

För att beställa Willys Plus-kortet behöver du vara medlem hos Willys Plus. Du kan antingen ansöka om medlemskap online på www.willys.se eller i butik. När du blivit medlem kommer du att få ditt Willys Plus-kort hemskickat till dig. Observera att du behöver ange dina personuppgifter och kontaktinformation för att få kortet.

Vad är fördelarna med att vara medlem på Willys?

Som medlem hos Willys får du tillgång till exklusiva erbjudanden, rabatter och bonuspoäng när du handlar. Du kan också få digitala kvitton och delta i speciella medlemsevent. Genom att vara medlem kan du spara pengar på din matinköp och ta del av extra förmåner.

Vilka är fördelarna med Willys Plus-appen?

Willys Plus-appen gör det enkelt att hitta erbjudanden och ta del av medlemsförmåner. Du kan också få digitala kvitton och ha ditt medlemskort alltid tillgängligt i appen. Genom att använda appen kan du få personliga erbjudanden och enkel access till ditt medlemskap.

Kan jag bli medlem hos Willys i Norrköping online?

Ja, du kan bli medlem hos Willys i Norrköping online genom att ansöka om medlemskap på www.willys.se. Genom att vara medlem i Norrköping kan du ta del av lokala erbjudanden och rabatter.

Finns det en Willys-butik i Halmstad online?

Ja, du kan handla hos Willys i Halmstad online genom att besöka deras hemsida www.willys.se och göra din beställning där. Willys erbjuder onlinehandel för att göra det bekvämt för sina kunder att handla när och var de vill.

Hur ansluter jag mig till Willys medlemskap?

För att ansluta dig till Willys medlemskap behöver du ansöka om medlemskap genom att gå till www.willys.se/anslut eller genom att kontakta din närmaste Willys-butik. När du blivit godkänd som medlem kommer du att få ditt medlemskort och kan börja ta del av förmåner och rabatter.

Artiklen Willys – Bli Medlem och Få Förmåner! har i gennemsnit fået 3.6 stjerner baseret på 36 anmeldelser